Information

Tema aften om Off-taste i øl

Kære Medlemmer

Tema aften om Off-taste i øl.
Tirsdag d.13/3 2018 kl.19.00

Jens Trap, Øl dommer og er et af vores medlemmer, har en god ven som hedder Søren.
Søren arbejder i Carlsbergs udviklingsafdeling, og en af de ting, der hører til hans job er at han 4 dage om ugen, kl.1100, skal deltage i et smags panel bestående af mindst 8 personer, hvor de skal smage på noget af det Carlsberg øl, som bliver produceret rundt omkring i verden på licens.
Ham har Jens overtalt til at komme på besøg i klubben, hvor han vil fortælle om de mange forskellige / uheldige smags nuancer (off flavor/ of taste), der kan forekomme i øl.

For at vi skal lære at kende forskel på de mange forskellige smage, har klubben indkøbt off-taste sæt. Disse vil blive blandet op i smags neutralt øl, og blive serveret en af gangen, i mens vil Søren forklare om smagene.

Vi skal igennem ca. 12 til 14 forskellige smage. For eksempel Diacetyl, metal, solbajer, rådne æg, sur mælk, ged og mange flere.

Så kom og deltag i denne spændeden aften og bliv forhåbentlig lidt klogere på de forskellige smags  ”oplevelser” en øl kan byde på.

 

Tilmeldings info mv. udsendes på e-mail

Højt skum

Bestyrelsen